Понеделник, 27 Май 2019

БУЛАГРО МАШИНИ залага на високотехнологични иновации за БАТА АГРО 2019

  Премиера за българския пазар на модерни и напредничави продукти
Преглеждания: 909 | Коментари: 0 | Добавено: 10/05/2019 | 14:15 |
БУЛАГРО МАШИНИ залага на високотехнологични иновации за БАТА АГРО 2019

За Булагро Машини АД се превърна в традиция на БАТА Агро да промотира иновативни, модерни и напредничави продукти, подпомагащи българските фермери за развитие на едно модерно и съвременно земеделие. Така ще бъде и на предстоящото изложение в средата на май в Стара Загора.

На щанда на Булагро Машини, освен самоходния гигант Rubicon, най-голямата самоходна пръскачка с предно разположени крила в света, тази година гостите ни ще могат да видят и новата, единствена по рода си самоходна пръскачка Hellios III на датския производител Hardi, характеризираща се с ниско тегло, компактност, икономичност и висока производителност. Подходяща както за равнинни, така и за по-хълмисти райони, Hellios III е отлично решение за малки и средни стопанства. Hellios III е най-леката пръскачка в своята категория, с ненатоварено тегло само 7,2 тона. Това, в съчетание с двигателя от 170 к.с. и уникалната хидромеханична трансмисия, позволява на машината да започне работа още в началото на сезона, тъй като работи перфектно и при по-мека почва.

За първи път в България ще бъде показана и 8-метровата дискова брана на Poettinger, характеризираща се с изключително висока производителност, равномерната обработка на почвата и отличното размесване на растителните остатъци. Благодарение на компактната си конструкция и агресивния ъгъл на разположение на дисковете, дисковата брана Terradisc 8001T гарантира надеждното проникване в почвата и отлична подготовка на семенното легло. Изпитаната и доказана във времето система „Двойно рамо" (Twin Arm) позволява дисковете да запазят позицията и настройките си, независимо от почвените условия.

Премиера за българския пазар ще направи и висохотехнологичната мулчираща сеялка Terrasem на Poettinger с изцяло обновена дистрибуторна глава IDS (Intelligent Distributing System). IDS е уникална система в световен мащаб, която гарантира последователния поток на семе във всеки изсяващ ред, като по този начин спестява използването на семенният материал. Уникалната, напълно нова IDS дистрибуторна система отговаря на всички специфични изисквания на пазара. Тя е базирана на електрически задвижваната измервателна система, контролирана от терминала POWER CONTROL или от ISOBUS системата на трактора. Разпределителната глава предлага пълен диапазон от ширини на релсова сеитба, ширини при тракторната колея, специални режими на релсова сеитба, система за двойна релсова сеитба (използване на два комплекта магнитни клапани) и изключване на половин работна ширина на сеялката от ляво или от дясно. Потока на семена се редуцира автоматични при лентова сеитба или при използване на изсяване при половин работна ширина на сеялката.

Още една иновация в сферата на изсяващата техника ще представят от Булагро Машини - системата Smart Drive, разработена от италианския производител Mascar. Електричното задвижване на дистрибуторите е единствената система на пазара, която се предлага като допълнителна функционалност към машината и може да бъде монтирана дори и допълнително на всички 6, 8 и 12 редови сеялки Mascar. Механичното задвижване с верига е заменено от електрически мотори, а „тъч скрийн" монитoра позволява лесен контрол на изсяването, разстоянието на семена в реда, количеството семена, изключване на изсяващ ред в реално време и всичко това при високи скорости на работа, където механичната трансмисия има своите ограничения.

Заповядайте на щанда на фирма Булагро Машини АД на БАТА Агро, където, освен представените иновативни продукти, ще можете да видите и вече утвърдилите се на пазара машини, предлагани от лидерите в бранша Poettinger, Hardi, Bogballe, Mascar, Einboeck, Badalini, Dominoni и др.


Етикети: | Poettinger | Hardi | Bogballe | Mascar | Einboeck | Badalini | Dominoni | Булагро Машини | Бата Агро | иновации | земеделие
Категория: Техника

  • КОМЕНТАРИ - 0

НЯМА ДОБАВЕНИ КОМЕНТАРИ

За да добавите коментар влезте като регистриран потребител или направете своята безплатна регистрация
 
 

ОЩЕ ОТ Техника:

22/05/2019 5.23 мин.
| ВИДЕО | Новина плюс: Русия показа селскостопански машини в Стара Загора...
21/05/2019
Русия показа селскостопански машини в Стара Загора...
21/05/2019
Хората са най-важният фактор за изграждане на доверие към една компания...
24/04/2019
Дни на отворените врати на Интерагри България се проведе в Русенския университет...
 
 

Всички ЛЮБОПИТНО
26.05.2019 | 10:29
Изкуственото месо ще обхване 10% от пазара на месни прод...
Настоящата реакция на потребителите към тези продукти е окуражаваща...
Изкуственото месо ще обхване 10% от пазара на месни продукти през следващото десетилетие
 
26.05.2019 | 10:15
Бъдете с АГРО ТВ и тази неделя!...
Акценти в програмата...
Бъдете с АГРО ТВ и тази неделя!
 
26.05.2019 | 9:51
Ще отпадне ли държавната подкрепа за производство на а...
Правителството планира да отмени предоставянето на субсидии от 2020 г....
Ще отпадне ли държавната подкрепа за производство на агротехника в Русия?
 


Всички ПРЕДАВАНЕ АГРОФОРУМ
Излъчено: 11 Май 2019 - 18 Май 2019
Мотивирани решения за успешна растителна защита...
Преглеждания: 471
Излъчено: 4 Май 2011 - 11 Май 2011
Как да получите високи добиви от маслодайните култури...
Преглеждания: 1409
Излъчено: 27 Април 2019 - 4 Май 2019
Предприемчивите земеделци инвестират в иновативна техника...
Преглеждания: 1909
 
 
ВРЕМЕТО  
 
КАТЕГОРИИ     ПОЛЕЗНИ САЙТОВЕ   ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ  
Агробизнес и финанси
Биоземеделие
Винарство
Гори
Европарламент 2014
Емисия новини
Енергия
Животновъдство
Празници и обичаи
Пчеларство
 
Сайт 7 дни
Агромаркет - ТВ магазин
АгроКомпас - месечно списание за агробизнес
AGRO.BG - селскостопанският интернет портал на България
Агрофорум - предаване за селско стопанство
Автор: Велев 06/12/2018
Коментар: Срокът за изплащане на средствата ще бъде определен след вземане на решение от УС на ДФЗ през 2019 г Продължава...
Автор: ПЧЕЛАР 18/11/2018
Коментар: Защо е това притискане на конвенционалните пчелари?Първо меда и се изкупува евтино на 4лв ако доби Продължава...
Автор: зс 09/11/2018
Коментар: Пропуснахте да кажете как е постигнато всичко това с каки протекции чия е фермата и коа партия обс Продължава...