Хранителната индустрия отвори врати за бизнес и партньорство
Традиционните международни специализирани изложби, които се проведоха през ноември в София, показаха развитието и новите тенденции в хранително-вкусовата индустрия и хорека сектора пред широка аудитория – специалисти, потребители, партньори. Инициативите са плод на тясното сътрудничество на изложбения център и браншовите организации: Асоциация на месопреработвателите в България, Асоциация на млекопреработвателите в България, Национална асоциация на млекопреработвателите, Национален браншови съюз на хлебарите и сладкарите, Национална лозаро-винарска камара и Национална асоциация Хотел Ресторант Кафетерия.
Това е най-голямото бизнес събитие в София, а производителите, участващи на изложенията, са легални фирми, работещи по правилата и предлагащи качествени храни. Тази година участваха над 370 директни изложители от 28 държави.
Изложенията представиха целия спектър от продукти в хранителния бранш – от съставки и суровини, през машини и оборудване, до крайни продукти, опаковки и етикетиране, както и хотелско и ресторантско оборудване.
СВАЛИ МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ НА АГРОТВ