Ще ядем ли хамбургер с българско говеждо месо
Лято е. Време за почивка. Време за разходка, среща с приятели, време за студена бира, пържени картофи и сочен сандвич с българско говеждо месо.
Дали е постижима тази мечта?
Дали е възможно месодайното ни говедовъдство да задоволи изцяло вътрешния пазар? Нещо повече – да реализира успешен експорт в Евросъюза и в трети страни?
България няма традиции в месодайното говедовъдство и секторът има по-скоро символичен характер в структурата на селскостопанската продукция. Масовата продукция на говеждо месо в страната идва от животни, които практически погледнато не са за месо.
Повече гледайте в Агрокоментара на Валери Димитров на 21 август от 19:20 по АгроТВ.
СВАЛИ МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ НА АГРОТВ